Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header

Securityscan

Halverwege 2009 is er door SysTech Media een nieuwe groep diensten gelanceerd: de ITScans! Veel managers en eigenaren zijn niet volledig op de hoogte van hun automatisering, terwijl deze –vooral in de hedendaagse 24-uurs economie- toch een belangrijke basis is voor de onderneming. Met een onvoldoende beveiliging in de automatisering van uw bedrijf kan het voorkomen dat er bedrijfsgevoelige informatie op straat, of zelfs bij de concurrent terechtkomen, met alle gevolgen van dien!

Tijdens een securityscan zal er door een consultant van SysTech Media een overzicht worden gemaakt van alle plekken waar een beveiligingslek zou (kunnen) bestaan en zal worden geanalyseerd op welke manier dit zou kunnen worden opgelost. Op basis hiervan zal een documentatie worden opgesteld en, indien gewenst, een advies worden gegeven. Uiteraard kunt u bij SysTech Media terecht om de adviezen om te zetten in harde actie, zélfs in samenwerking met uw huidige IT-leverancier. Samen met een Netwerkscan en een Automatiseringsscan zal dit een efficientere automatisering en dus efficientere bedrijfsvoering tot gevolg hebben.

Om veiligheid van uw gegevens te kunnen waarborgen stellen wij voor dit product van te voren een Non-Disclosure Agreement op.

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!