Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header
BreadCrumb

Systeembeheer

Hoewel onze dienstverlening op het gebied van Totaal ICT Beheer veel verder gaat dan het beheren van de computers, servers en telefoons draait het hier voornamelijk wél om. Bij onze systeembeheerdiensten kunt u denken aan zowel het installeren van applicaties, beheren van updates als het oplossen van problemen als advies en levering van nieuwe hardware. Samenvattend: alles wat uw organisatie op het gebied van automatisering nodig heeft kan door SysTech Media geregeld worden!

U heeft al een systeembeheerder
Ook als u al een systeembeheerder of een externe organisatie heeft, kan SysTech Media veel voor u betekenen. Wij kunnen bijvoorbeeld een externe consultant samen met uw systeembeheerder laten zoeken naar een goede implementatie van uw systeem. Daarnaast hebben wij een aantal ITscans ontwikkeld waarbij wij een controle uitvoeren op diverse kritieke punten van uw netwerk waarna wij een advies uitbrengen aan u en eventueel uw (externe) systeembeheerder!

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina’s of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!