Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header

Netwerkscan

Halverwege 2009 is er door SysTech Media een nieuwe groep diensten gelanceerd: de ITScans! Veel managers en eigenaren zijn niet volledig op de hoogte van hun automatisering, terwijl deze –vooral in de hedendaagse 24-uurs economie- toch een belangrijke basis is voor de onderneming. Met de netwerkscan willen we door middel van een inventarisatie een overzicht opstellen van hoe het netwerk er bij de gebruiker uitziet. Meestal is er op een basis, welke al wat ouder is, steeds verder gebouwd, wat tot gevolg heeft dat er een groot aantal onnodige vertakkingen is ontstaan. Deze vertakkingen zorgen vaak voor netwerk- en internetproblemen, welke door middel van een goed overzicht te voorkomen waren of, als ze dan tóch optreden, snel te verhelpen zijn.

Tijdens een netwerkscan zal er door een consultant van SysTech Media een overzicht worden gemaakt van de bekabeling, netwerkhubs/switches en (internet)routers. Tijdens de inventarisatie van de bekabeling zullen wij deze testen met geavanceerde apparatuur, waardoor we de precieze specificaties kunnen vaststellen. Op basis van deze informatie zal een documentatie worden opgesteld en, indien gewenst, een advies worden gegeven over de te vervangen of te verplaatsen netwerkobjecten. Uiteraard kunt u bij SysTech Media terecht om de adviezen om te zetten in harde actie, zélfs in samenwerking met uw huidige IT-leverancier. Samen met een Automatiseringsscan en een Securityscan zal dit een efficienter netwerk en dus efficientere bedrijfsvoering tot gevolg hebben!

Om veiligheid van uw gegevens te kunnen waarborgen stellen wij voor dit product van te voren een Non-Disclosure Agreement/Geheimhoudingsverklaring op.

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!