Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header
BreadCrumb Hosting
VPS

VPS

Een eigen server op internet, maar toch niet genoeg wensen voor eigen (of gehuurde) hardware? Dan is een VPS misschien wat voor u. Een Virtual Private Server is, net als elke andere server, geheel naar uw eigen smaak in te richten, echter, deze draait niet op losse hardware. De hardware van uw VPS wordt namelijk gedeeld door een aantal andere virtuele servers van andere klanten. Het voordeel van gedeelde hardware is dat er minder investeringen benodigd zijn voor ons, wat een lagere prijs voor u zal betekenen. Daarnaast bestaat ons virtuele platform uit geschakelde servers, zodat wij een grondigere controle kunnen uitvoeren om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid. Uiteraard krijgt u bij elke VPS ook genoeg adressen voor IPv4 en IPv6!

Naast onze gewone virtuele servers hebben wij ook een unieke dienst ontwikkeld: de PayPerUse VPS. Meer informatie daarover kunt u vinden op de desbetreffende pagina.

Voor virtuele servers in elke vorm kunt u, bij vragen of interesse, vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers!