Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header
BreadCrumb SysTech Media
Nieuws

Nieuws

Oktober 2009: SysTech Media introduceert RegID
Met RegID wil SysTech Media de gebruiker inzicht geven in de apparatuur en de software die binnen het bedrijf aanwezig is. Zodoende heeft niet alleen SysTech Media inzicht in uw apparatuur, maar weet u ook wat er aanwezig is.

Juni 2009: SysTech Media introduceert ITScans
Veel managers en eigenaren zijn niet volledig op de hoogte van hun automatisering, terwijl deze –vooral in de hedendaagse 24-uurs economie- toch een belangrijke basis is voor de onderneming.

Met de netwerkscan willen we door middel van een inventarisatie een overzicht opstellen van hoe het netwerk er bij de gebruiker uitziet. Meestal is er op een basis, welke al wat ouder is, steeds verder gebouwd, wat tot gevolg heeft dat er een groot aantal onnodige vertakkingen is ontstaan. Deze vertakkingen zorgen vaak voor netwerk- en internetproblemen, welke door middel van een goed overzicht te voorkomen waren of, als ze dan tóch optreden, snel te verhelpen zijn.

Met de automatiseringsscan willen we door middel van een inventarisatie een overzicht opstellen van welke apparatuur er –qua automatisering- in het bedrijf aanwezig is.

Tijdens een securityscan zal er door een consultant van SysTech Media een overzicht worden gemaakt van alle plekken waar een beveiligingslek zou (kunnen) bestaan en zal worden geanalyseerd op welke manier dit zou kunnen worden opgelost.