Nieuws

Nieuwe site online! Met ingang van het nieuwe jaar heeft SysTech Media een nieuwe site gelanceerd!

Login RegID
login
Header

IPv6

Hoewel het onderwerp sterk onderbelicht is in de internetwereld, is het belangrijk te weten dat de unieke server- en computeradressen (IP-adressen) snel opraken. De verwachting is, dat er halverwege 2012 geen IP-adressen meer beschikbaar zullen zijn en zodoende servers, websites en kantoren niet meer ‘direct’ beschikbaar zullen zijn op het internet. Hiervoor is een aantal jaar geleden een nieuwe versie van IP-adressen bedacht, waardoor er een enorm aantal mogelijk is. Hoewel er nu nog weinig aandacht aan wordt besteed in advertenties, aanbiedingen en anderszinds, is het belangrijk om bij de keuze voor webhosting, colocatie, vps of andere internetgerelateerde producten rekening te houden met dat gegeven.

SysTech Media probeert altijd voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen, waaronder ook IPv6. Om dat op een goede manier te kunnen doen, zetelt een van onze beheerders in de Nederlandse IPv6 Taskforce en zijn wij wat betreft hostingdiensten een ‘early-adopter’.

Wij zijn inmiddels zo ver met de implementatie, dat wij op beide locaties webhosting, secondary nameservice (secDNS) en VPS-diensten zowel op IPv4 (het huidige stelsel) als IPv6 (het nieuwe stelsel) kunnen aanbieden!